Where The Hell Is Matt? Nové video 2008! — Jasperův zápisník

Přejít na obsah | Přejít na menu


Where The Hell Is Matt? Nové video 2008!

Čas 21. 6. 2008 000 12.35 Kategorie YouTube

Matt Harding včera vydal své nové dancing video, na kterém pracoval posledních 14 měsíců. Pokud nevíte, o koho se jedná, tak jej stručně představím. Matt pochází z Austrálie, kde se živil jako herní vývojář ve firmě Activision. Tato práce ho však neuspokojovala, „Nechci strávit dva roky mého života vývojem hry, kde jde jen o zabíjení,“ jak sám řekl. Proto začal cestovat a v každé navštívené zemi natočil krátké video, na kterém tančí. Ze všech videí následně sestavil kompilaci, která byla původně určena jen pro jeho rodinu a blízké. Jeho dancing video se však stalo nesmírně populární a proto v cestování a natáčení pokračoval.

Dancing 2008

Nyní k novému videu. Matt navštívil 42 zemí, natáčení trvalo 14 měsíců, oproti minulým videím se změnila hudba a také netančí sám, ale společně s tisíci dalšími lidmi, kteří ho přišli podpořit. Video si můžete prohlédnout zde:

Starší videa

Zde je video z roku 2006:

Zde je první Mattovo video z roku 2003 – 2004:

Podrobnosti o Mattových cestách naleznete na jeho oficiálních stránkách, kde jsou k dispozici také jeho videa v lepší kvalitě. V jeho YouTube profilu je také spousta dalších videí jako např. přednášky o svých cestách či nepoužité záběry. Ač by se mohlo zdát, že se jedná o nějakého výstředního pracháče, není tomu tak. Jeho cesty se lidem zalíbili a tak jeho cesty začala sponzorovat firma Stride.


Tento příspěvek byl publikován dne 21. 6. 2008 v 12:35 v rubrice YouTube.
Komentáře můžete sledovat přes RSS 2.0 kanál.
Můžete zanechat komentář nebo trackback z vašeho webu.

Jeden komentář k příspěvku “Where The Hell Is Matt? Nové video 2008!”

  1. eda napsal:

    lol proč to vypadá jako by to bylo za modrým plátnem? když už tam byl se mohl víc snažit aby to vypadalo líp ,)

Zanechte komentář

Avatary zajišťovány službou Gravatar.
Váš první komentář musí schválit správce, další již lze psát volně.